RESTAURACE Putyka & Worker’s PUB se nově nachází v Týništi nad Orlicí v budově kina a restaurace Dělnický dům, (č.p. 202 a 203, historicky Hospoda u Ludvíka III ), kde rekonstrukcí vznikla nová tankovna a steakhouse Putyka & Worker’s PUB.
Putyka & Worker’s PUB je rozdělena do několika částí - pivnice se specifickou hospodskou atmosférou; restaurace se spoustou fotografií z historie (původní jídelna), restaurace ve stylu Kozlova putyka (původní salonek) s rumovým barem a krytou zahrádkou směrem do klidové části. Dále druhý salonek (dříve foyer původního kina), teď ve stylu spíše kavárenském s pohodlnými křesílky a malým dětským koutkem (zde se chystáme na další rekonstrukci) odkuď se vychází na další původní velkou zahrádku (do příští sezóny také v novém).
Denně je pro Vás připraveno kromě specialit a steaků i polední menu a výběr hotových jídel.
DENNÍ MENU - aktuální jídelní lístek naleznete zde
Přijďte ochutnat kvalitní jídla dle konceptu prvotřídní kuchyně v moderním pojetí. Jídelní lístek pro Vás připravil šéfkuchař Dalibor Navrátil, známý špičkový kuchař a gastronomický školitel, rytíř francouzského řádu Cheine Des Rotisseurs za gastronomii, milovník bylinek a kvalitních surovin. Denně je pro Vás připraveno kromě specialit a steaků i polední menu a výběr hotových jídel. A protože jsme Steakhouse, můžete si vybrat z širokého sortimentu steaků z vyzrálých, kvalitních mas z celého světa, ale také burgery a různé speciality, nebo si můžete svůj steak sami grilovat na rozžhaveném kameni dle své chuti.
Ochutnejte pivo přímo z tanků, nepasterizovaný Staropramen 11°, naše pivo 11,5° P&W Original Putyka Beer, nefiltrované pivo které pro nás vaří ze chmelu Kazbek Pivovarské domy Klenot a také čepujeme pšeničné pivo 12°Hoegaarden z Belgie. Čepuje pro Vás obsluha kterou proškolil a certifikoval Master Bartender Jaroslav Učík (mistr ČR a vicemistr světa v čepování piva). Tanky jsme přemístili do sklepení, kde v chladírně je i sudové pivo v konstantní teplotě 7°C.
Jídelní lístek a nápojový lístek
Připravili jsme pro Vás vinotéku s výběrem sektů a vín z předních moravských vinařství a také dobře zásobený „Rumový bar“ se širokým sortimentem kvalitních třtinových rumů z celého světa.
A hlavně je zde dobře zásobený „Rumový bar“ se sortimentem téměř stovky kvalitních třtinových rumů z celého světa. A protože k rumům patří pořádný, nejen kubánský doutník, připravujeme i velký humidor s velkým výběrem doutníků. Nabízíme i ubytování v krásných apartmánech v partnerské secesní vile Apartmány vila Týniště. Součástí vily je i svatební apartmán, jehož pronájem v případě pořádání svatební hostiny přidáváme novomanželům jako pozornost zdarma. Na požádání Vám sestavíme kalkulaci jídel a nápojů pro slavnostní hostinu nebo rozpočet pro studené i teplé bufetové stoly při pohoštění formou rautu, případně můžeme připravit i grilování, ochutnávky atd. na Vašich akcích. Těšíme se na Vaši návštěvu Kolektiv restaurace Putyka & Worker’s PUB Restaurace - Putyka & Worker’s PUB, Beer and Grill Restaurant
Na požádání Vám sestavíme kalkulaci jídel a nápojů pro slavnostní hostinu nebo rozpočet pro studené i teplé bufetové stoly při pohoštění formou rautu.
Těšíme se na Vaši návštěvu - Kolektiv restaurace Putyka & Worker’s PUB
RESTAURACE KOZLOVA PUTYKA se nachází v Týništi nad Orlicí v dominantní budově Hotel Orlice, která je chloubou celého náměstí. Jako druhá restaurace v České republice se může pochlubit unikátními, měděnými pivními tanky umístěnými přímo nad výčepem.
RESTAURACE KOZLOVA PUTYKA je rozdělena na tři části: kuřácká pivnice se stylovými tanky a specifickou hospodskou atmosférou; nekuřácká restaurace opticky rozdělená na kavárenskou a restaurační část, vhodnou pro pořádání slavnostních hostin, rodinných oslav a firemních večírků. Třetí částí je krytá zahrádka s celoročním provozem.
Denně je pro Vás připraveno kromě specialit a steaků i polední menu a výběr hotových jídel.
DENNÍ MENU - aktuální jídelní lístek naleznete zde
Přijďte ochutnat kvalitní jídla dle konceptu prvotřídní kuchyně v moderním pojetí. Jídelní lístek pro Vás připravil šéfkuchař Dalibor Navrátil, známý špičkový kuchař a gastronomický školitel, rytíř francouzského řádu Cheine Des Rotisseurs za gastronomii, milovník bylinek a kvalitních surovin. Denně je pro Vás připraveno kromě specialit a steaků i polední menu a výběr hotových jídel.
Ochutnejte pivo přímo z tanků, nepasterizovaný Staropramen 11°, naše pivo 11,5° P&W Original Putyka Beer, nefiltrované pivo které pro nás vaří ze chmelu Kazbek Pivovarské domy Klenot a také čepujeme pšeničné pivo 12°Hoegaarden z Belgie. Čepuje pro Vás obsluha kterou proškolil a certifikoval Master Bartender Jaroslav Učík (mistr ČR a vicemistr světa v čepování piva). Tanky jsme přemístili do sklepení, kde v chladírně je i sudové pivo v konstantní teplotě 7°C .